DE VÂNZARE Casă, Viimsi, Harjumaa, Estonia, Pae tee 1

DE VÂNZARE - Cod. 39995

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 184 m²
  • Camere: 5
  • Podea: 2

LICENȚĂ DISPONIBILĂ!
DE asemenea, Există un raport de evaluare valabil pentru suma de 415.000 €. GRATUIT PENTRU Cumpărători!

Era vândută o casă detașată recent, complet funcțională, cu bun gust, lângă Viimsi, într-o zonă rezidențială liniștită și verde, din satul Lubja. Clădirii a primit o etichetă energetică clasa B!

DESPRE
Casa detașată în stil regal a fost construită folosind doar materiale de cea mai bună calitate, iar soluțiile inteligente pentru locuințe și soluțiile de iluminare atrăgătoare vor atrage chiar și cei mai pretențioși căutători de locuințe. Casa detașată a fost construită de un dezvoltator cu mare experiență, astfel încât cumpărătorul are și o perioadă de garanție de 2 ani.
Casa este, de asemenea, înconjurată de noi dezvoltări, iar marea majoritate a cartierului este familii tinere. La 200 de metri de casă se află celebra scară Põhjakonna, care face legătura între satul Lubja și Haabneeme.


ASPECTUL
O casă detașată dublă, solidă și economisitoare de energie, cu un frumos exterior, este situată pe o stradă laterală liniștită a satului Lubja, care este ideal pentru familii, ceea ce îl face ideal pentru familiile cu copii.
Casa este înconjurată de un teren privat de 1510 m2 și curând înconjurat de o grădină.
De asemenea, este permisă construirea unei clădiri în curte.

PISCĂ
Camerele sunt împărțite în casă după principiul că la primul etaj sunt camere pentru petrecerea timpului împreună, o cameră de birouri și un garaj, iar la etajul doi sunt dormitoare.

La parter veți găsi următoarele camere:
- Living cu bucătărie deschisă (38,1 m2 + 7,2 m2)
- Complex de saună cu baie (8,8 m2)
- WC separat (2 m2)
- Cameră birou (5,9 m2)
- Moara de vânt (6,1 m2)
- Garaj și cameră tehnică (51,5 m2)
În plus, o terasă de 45,6 m2.

Dispunerea de la primul etaj permite familiei să petreacă timp împreună (living cu bucătărie deschisă), care este concentrată în mijlocul unui șemineu care oferă confort și ochi plăcut. Complexul de saună oferă bucurie iubitorilor de saună, sala de aburi poate găzdui cel puțin 4 persoane în mod liber, iar sauna are acces direct la terasa din spatele casei. Toaleta cu o soluție de iluminat unică adaugă o notă de lux casei. Un spațiu de birou cu pereți de sticlă orientat către partea din față a casei este atât o soluție funcțională, cât și o soluție modernă care adaugă lumină și spațiu turbinei eoliene. O soluție convenabilă este un garaj mare cu ușă electrică pentru două mașini. În plus, ajutajele de alimentare cu apă și de spălare atât pentru spălătorii auto, cât și pentru animalele de companie, de exemplu.

II POVESTE
La etajul doi sunt situate următoarele camere:
-Dormitor (13,8 m2)
- al doilea dormitor cu debara (19,3 m2)
- dormitorul 3 (12,5 m2)
- Baie (11,4 m2)
- Terasa pe acoperiș (49,5 m2)
La etajul doi sunt 3 dormitoare spațioase și o baie regală cu cadă. Atât baia cât și unul dintre dormitoare au acces la terasa de pe acoperiș.

FINISARE INTERIORĂ
Interiorul este amenajat cu gust și neutral. Podelele sunt acoperite cu parchet natural de stejar cu o singură bandă, pereții sunt tencuiați și finisate cu vopsea ușoară, san. camere și partea din față acoperită cu țiglă ceramică.
San. echipamente de la Vitra. Încălzitor de saună de la Harvia, aspen pe peretele camerei de aburi și locuri termice pe zona de ședere.

Ferestre vitraj triplu pe rame din lemn-aluminiu (de la Seicom), uși interioare făcute la comandă și echipate cu balamale ascunse și încuietori magnetice. Ușa garajului Hörmann și ușa exterioară din metal a unei case particulare realizate de Põltsamaa Door Factory.

VENTILAȚIE, SISTEM DE ÎNCĂLZIRE, COSTURI DE ÎNTREȚINERE
Încălzirea casei detașate se bazează pe o încălzire economică și confortabilă a pardoselii cu apă, pe baza unei pompe de căldură aer-apă (Vaillant aro THERM VWL 105/5), care poate fi reglementată de încăpere.
În plus, există un sistem de ventilație forțată cu recuperare de căldură (Systemair VTR500), care ajută la menținerea costurilor de întreținere foarte mici.
Apa și canalizarea sunt centrale.

STRUCTURI ȘI MATERIALE
Casa detașată este construită pe o fundație de panglică. Pereții exteriori stivați în blocuri Aeroc de 375 mm (izolate cu spumă de 100 mm). Fațadă acoperită cu tencuială de finisare (garanție de lucrări de tencuială 5 ani), tavane intermediare panou cu miez gol 220mm. Toate pereții interiori de bloc Bauroc (Aeroc) de 100 mm, tencuiați și finisați cu vopsea. Acoperișul este acoperit cu bitum, iar terasa la soare (etajul 2) este acoperită cu bitum.
Drenajul a fost construit în jurul casei pentru a scurge apa de ploaie.

LOCALIZARE ȘI ÎNVĂȚIUNI
Locație ideală și liniștită pentru familie. Tot ceea ce ai nevoie pentru viață (grădiniță, școală, locuri de joacă, magazin alimentar, stație de transport în comun) la distanță de mers pe jos. Drumuri ușoare de circulație pentru pasionații de sporturi de sănătate în stare bună în jurul casei. La 200 m de casă se află scara Põhjakonna, prin care poți ajunge cu ușurință la Haabneeme, unde pe lângă magazinele alimentare există și facilități de divertisment (spa, cinema).

Sunteți bineveniți să explorați noua dvs. casă minunată!

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB