DE VÂNZARE Bar/Restaurant/Club, Pürksi, Läänemaa, Estonia, Pürksi keskuse 8

DE VÂNZARE - Cod. 24037

  • Tipologie: Bar/Restaurant/Club
  • Zona: 279 m²
  • Camere: 6
  • Podea: 1

Noarootsi taverna de vânzare. De asemenea, cere pentru dezvoltarea porturilor
Noarootsi Taverna de vânzare. Astăzi, taverna este deschis și de afaceri este de a face bine, astfel încât să puteți începe imediat de lucru. La un moment dat, proprietarii au avut un plan de a crește dimensiunea clădirii și de a construi un al doilea etaj în partea de sus a clădirii; a existat un plan de a construi dormitoare și o casă sauna in curte, împreună cu locuri de campare. Proiectele au fost realizate și posibilitățile de a obține sprijin financiar în conformitate cu măsurile au fost în discuție, de asemenea,. Noul proprietar va fi dat toate documentele vechi, care poate fi reînnoit și, dacă se dorește.

În timpul verii, există o mulțime de vizitatori, atât din țară cât și în străinătate (în special din Suedia / Finlanda) și, prin urmare, acum ar fi momentul potrivit pentru a achiziționa clădirea, astfel că totul va fi nou și strălucitor pentru viitorul sezon de lucru ocupat.

Cladirea in sine este situat în centrul. Înainte de o scoala, gradinita, facilitati sportive (sală de sport, sală de minge, stadion școlii), de peste drum este guvernul municipal și un magazin. În momentul de față, există un dans și banchet mare sală, cu un bar mare, masa de biliard, și toate celelalte tipuri de distracții. Există o dimensiune rezonabilă bucătărie, împreună cu echipamentele și consumabilele necesare bucătărie, care în ziua de azi au satisfăcut nevoile clienților. In vara este posibil să stea afară și grătar. Cativa kilometri mai departe este portul Osterby, unde puteți să vă păstrați o barcă sau doar du-te la mare cu localnicii.

În orice caz, dacă ai avut un vis din copilarie de a rula propriul pub / bar / tavernă într-o unitate de cazare, atunci aceasta este doar locul potrivit unde vă puteți exprima și de a face visele tale sa devina realitate.

Dacă doriți să examina clădirea, sau solicita informații suplimentare, atunci nu ezitați să mă contactați!

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB