DE VÂNZARE Casă, Taheva vald, Valgamaa, Estonia, Laanemetsa küla, Taheva vald, Valgamaa

DE VÂNZARE - Cod. 35569

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 8000 m²
  • Camere: 8
  • Podea: 1

Dacă sunteți în căutarea unei case spațioase, elegante și luminoase în mijlocul naturii, acest lucru este cu siguranță ceva pentru dvs.

O casă mare de vară sau un birou de vară

Credeți sau nu, dar există încă un loc în lume în care puteți fi singuri în natură, înotați în lacuri, iar vecinii dvs. sunt departe de a nu vedea ceea ce faceți, de a mânca etc.
20 000 hectare în jurul dvs.: copaci mari, păduri bogate (pline de afine, ciuperci și ciuperci, în special chantarelles), lacuri, râu caiac, mlaștină, trasee montane, Parcul Național Karula, minunat Letonia și aeroportul din Riga.

Clădirea școlii din fosta clădire Laanemetsa a fost renovată într-o casă de vară mare, care putea fi folosită și ca birou de vară. Acesta este situat la 25 km de Valga și 58 de la Võru, pe un deal, într-un parc, înconjurat de copaci mari.
Casa este luminoasă și spațioasă. Etajul principal este de 305 m², plus o terasă de struguri de 100 m² și o mansardă de 250 m². Este o casă de locuit realizată manual, cu plintă de calcar și acoperis de metal.

În centrul casei există un loc vechi de lemn cu scena din lemn, unde pot fi organizate concerte, mese festive, nunți, nopți de film pentru prieteni etc.
Există 8 camere și o bucătărie, 3 toalete, 2 săli de duș, saună și 3 săli. Mobilierul vechi este inclus în preț. Lucrarea de înaltă calitate a dulgherilor (din 1855) este o valoare pe cont propriu și merită admirată. Au fost făcute noi uși ca originale. Există două șemineuri și o sobă care dau suficientă căldură pentru a trăi acolo din primăvară până în toamnă. Există ferestre cu ferestre din lemn și toate plafoanele originale au fost păstrate.

Suprafața terenului este de 8000 m², astfel vă puteți bucura de plimbări lungi în grădina dvs. Solul este foarte bogat, salate, legume, fructe de padure cresc usor. Noul proprietar va primi niște tufișuri de coacăze negre și căpșuni dulci care au fost plantate anul trecut, precum și niște flori frumoase. Dacă vă place grădinăritul, este un loc perfect pentru a-ți crește propria ta hrană ecologică. La 1,5 km de casă există o familie tânără care vinde brânză de capră ecologică și lapte și ouă ecologice.

Există și un proiect care permite construirea celui de-al doilea etaj la mansardă (în momentul în care a fost folosit ca loc de muncă). Gândindu-se la siguranță, există trei locuri de luat apă cu legături rapide puse pe două aripi ale casei și la mansardă în caz de incendiu.

Istorie:

În 1855, în cinstea lui Zar Alexandru al II-lea al Imperiului Rus, în Liivimaa din Laanemetsa a fost construită o nouă biserică ortodoxă cu școală și casa preotului. A fost dedicată apostolului Pavel și apostolului Petru. Preotul sa mutat în casă la 1 aprilie 1855, biserica fiind binecuvântată la 10 iulie 1855. Banii pentru construirea bisericii și a școlii ortodoxe au provenit din Imperiul Rus, în total 16 600 ruble. În comparație, trei ani mai târziu a existat războiul Mahtra în Livonia, iar daunele au fost calculate la 12 500 ruble, iar un cal foarte bun ar costa 200 de ruble. Pe atunci nu erau mașini, nici trenuri, întregul material a fost adus acolo cu cai și tauri. Deoarece nu exista electricitate, copacii au fost tăiați cu axe și ferăstraie pe lemn cu dimensiunile și formele necesare pentru a construi casa, deci este o casă făcută manual.
În acel moment au fost construite 5 biserici ortodoxe, cel mai apropiat cel mai bine conservat este biserica Mõniste-Ristiku.
Din păcate, nu mai există case de școală de aceeași natură, acesta este ultimul.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
 
 
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB