DE VÂNZARE Casă, Tallinn, Harjumaa, Estonia, Merekivi tee 5

DE VÂNZARE - Cod. 25325

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 240 m²
  • Camere: 6
  • Podea: 2

De vanzare vedere excelenta la mare și proximitatea față de plajă casa spațioasă în stil funk (80m de la mare, la 17 km de centrul Tallin) căsuță suprafata totala de 120m² / suprafață de 240m ² (poate fi folosit ca o familie și două familii locuință, permis operabil separat și de metri, programul spațial ușor modificat) Leppneemes, Merekivi fel.

Există Pentru utilizare.
Casa este terase confortabile, în aer liber și balcoane. Vă puteți bucura de vedere la mare de la ambele etaje. Gradina este frumos amenajata.
O jumătate în casă am aatriumiosaga etaj are un living spațios, cu ferestre mari pe două etaje, cu o bucatarie deschisa si acces la terasa. Saună (baie de aburi cu o fereastră la mare), și o sală de duș. WC separat. La etaj se afla doua dormitoare, o cameră de zi, o parte din sala scarii, baie vestiar și WC, balcon spațios.
A doua jumătate a casei este programul spațial imagine în oglindă. O soluție excelentă pentru uz rezidential: de exemplu, părinții și tânăra familie ühel- a doua jumătate a casei cu un prieten sau vecin pentru a obține. Același lucru este, de asemenea, bine-potrivite pentru întreaga casă pentru o familie, în special schimbarea programului spațial.

Utilitate: Foarte scăzut. Dar, de asemenea asigură aragaz toasoojuse adecvat. De asemenea, posibil să se utilizeze numai de ioni sistemul-produs cazan modern pre-programate de energie termică consumatoare de încălzire prin pardoseală. Iluminare cu LED-uri Üliökonoomsed soluții de iluminat. Casa este foarte cald și durabil, și economic.
Tipuri de încălzire: cămin (Brimstone) la magazine de căldură pentru o lungă perioadă de timp vesitorustikul încălzire / ion (în interiorul podea), sistemul de ventilație din zonele umede.

Casa este situat la 50 m de plaja, intr-o stradă fundătură liniștită, la aproximativ 100 m trasee montane pitorești în pădure. Imobilul este amplasat pe malul de est al peninsulei, golf.
Proprietatea este larg de vânturile reci și mai sigure pentru înot cald apă.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB